Skip to main content Skip to Footer

Job ListingUX Strategist @Kunstmaan

Job Location: Location Negotiable

Regional Description: Belgium

Job Number: 00542119

APPLY SAVE THIS JOB

- Job description

Over Kunstmaan I Accenture Interactive


Kunstmaan, een agency dat zijn tijd altijd al een cruciale stap voor is geweest, ontstond in 1998 om de toekomst te trotseren. Het werkt hand in hand met bedrijven om sterke merken te ontwikkelen. Wij maken merken die tot het uiterste gaan en die het tempo bepalen in een digitale wereld, waar constante verandering het nieuwe normaal is. Dat doen we door de nieuwste technologie te combineren met creatief en slim design. Op die manier ontwikkelen we doeltreffende communicatie die nauw aansluit bij echte mensen, en leveren we de beste menselijke merkervaringen. Onlangs werden we door de Belgische Effie-organisatie uitgeroepen tot Most Effective Agency of the Year 2017. Het Kunstmaan-werk dat daar bekroond werd, getuigt van onze expertise. Vandaag is Kunstmaan trots om deel uit te maken van Accenture Interactive, 's werelds snelst groeiende human brand experience agency.

Learn-prototype-test-plan-learn-prototype-test & again.

Als ervaren UX Strategist moeten we je er niet van overtuigen dat een goede gebruikerservaring veel meer inhoudt dan wat mooie plaatjes en een flitsende digitale interface. In je rol als UX Strategist leef je je in de user journey in en heb je oog voor elk touchpoint met de klant. Je staat borg voor een intuïtieve en aantrekkelijke gebruikservaring die beantwoordt aan de hedendaagse noden van de klant en er zelfs op anticipeert. Zo zorg je voor een uniforme gebruikservaring op elk device die resulteert in een sterke en langdurige merk-klantrelatie.


Je zit als UX Strategist op het brandpunt waar gebruikersbehoeften en bedrijfsdoelen samenkomen. Daarom zijn we op zoek naar een professional met zakelijk inzicht en ervaring in requirements analyse, gebruikersonderzoek, usability en informatie-architectuur. Iemand die samen met een multidisciplinair team van experten de interactie en gebruikerservaring naar nieuwe hoogten kan tillen.

Wat verwachten we van jou?

·        het plannen, organiseren, opzetten en modereren van gebruikersonderzoek in de vorm van user interviews, focus groepen en user tests

·        bevindingen uit onderzoeksresultaten en gebruikersdata vertalen in concrete inzichten en aanbevelingen tot verbetering van producten en diensten

·        het uitwerken en ontwikkelen van gebruikersprofielen

·        het bedenken en uitrollen van vernieuwende digitale strategieën gebaseerd op gebruikersonderzoek en bedrijfsdoelstellingen

·        deze digitale strategieën duidelijk en inspirerend presenteren intern naar het team als extern naar de klant

·        constructief samenwerken in een multidisciplinair team van UI Designers, Information Architects, Content Strategen, Front End developers en Brand Strategen

·        vastleggen van meetbare doelen en KPI’s

·        het uitdenken van UI concepten in high-level wireframes

·        het uitwerken, testen en verfijnen van werkende prototypes 

·        rechtstreeks samenwerking met klanten en stakeholders in de vorm van interviews, workshops en presentaties.

Kunstmaan veeleisend? Ja. Maar ook passioneel en joviaal!

Je werkt aan echt uitdagende projecten: award-winnende platformen, nieuwe standaarden in verschillende industrieën, digitale oplossingen in een internationale context.

Je krijgt naast ‘pree en congé’:

·        een MacBook,

·        een mobiele telefoon,

·        een hospitalisatie- en groepsverzekering,

·        een gevulde frigo,

·        dagelijks vers fruit,

·        sloten versgemalen koffie,

·        een ruim terras,

·        heel straffe collega’s waar je veel van gaat leren,

·        tonnen literatuur (als je graag leest),

·        snoep,

·        dito reisjes naar de beste seminaries en opleidingen.

En jawel, je leest het goed. Je kan Kunstmaan, naast ons kantoor op de Philipssite in Leuven, ook terugvinden in Antwerpen in de buurt van het Zuid. Zo is het mogelijk om op beide locaties te werken zolang je maar geen tijd verliest in de file. Voor alle andere momenten zijn we fanatieke Slack en video chat gebruikers om constant in nauw contact te blijven. 

Ready to join us?

Find a job

Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

Join the Accenture Talent Connection

This is a network of professionals who are interested in challenging, rewarding opportunities offered by Accenture. The Accenture Talent Connection is easy to join and is open to anyone who is interested in discovering more about what we do, how we do it and what makes us different.