Skip to main content Skip to Footer

Job ListingiOS Developer @Kunstmaan - Leuven

Job Location: Location Negotiable

Regional Description: Belgium

Job Number: 00541920

APPLY SAVE THIS JOB

- Job description

The future is mobile, are we yours? We hebben grootste plannen met jou in Antwerpen of in Leuven!

Zelfs een mobiliteitsplan! Want als onze nieuwe mobile iOS developer kun je je werkplek kiezen: Kunstmaan Antwerpen of Kunstmaan Leuven. Net als de conferenties en meet-ups die je bezoekt als gast of gastspreker. Want we willen een iOS developer waar naar geluisterd wordt. Een crack. Een kanjer. Een M/V met supertalent.


Over Kunstmaan I Accenture Interactive


Kunstmaan, een agency dat zijn tijd altijd al een cruciale stap voor is geweest, ontstond in 1998 om de toekomst te trotseren. Het werkt hand in hand met bedrijven om sterke merken te ontwikkelen. Wij maken merken die tot het uiterste gaan en die het tempo bepalen in een digitale wereld, waar constante verandering het nieuwe normaal is. Dat doen we door de nieuwste technologie te combineren met creatief en slim design. Op die manier ontwikkelen we doeltreffende communicatie die nauw aansluit bij echte mensen, en leveren we de beste menselijke merkervaringen. Onlangs werden we door de Belgische Effie-organisatie uitgeroepen tot Most Effective Agency of the Year 2017. Het Kunstmaan-werk dat daar bekroond werd, getuigt van onze expertise. Vandaag is Kunstmaan trots om deel uit te maken van Accenture Interactive, 's werelds snelst groeiende human brand experience agency.


Kunstmaan is digitaal tot in de kern en speelt vaak een voortrekkersrol, zowel creatief als technologisch. Je krijgt er dan ook de kans om al je talent op elk vlak bot te vieren en volledige verantwoordelijkheid op te nemen voor projecten van concept over prototyping en ontwikkeling tot submission.

·        werk je nauw en warm samen met verschillende profielen binnen Kunstmaan en met onze klanten

·        teken je de architectuur uit voor complexe systemen

·        zitten Objective-C, Swift en alle gebruikelijke frameworks, maar net zo goed moderne Javascript technieken en hybrid mobile development in je kennisbagage

·        ontwikkelde je al eens een API (of twee)

·        wil je constant bijleren en ben je op zoek naar ’the next big thing’

·        spreek, schrijf en lees je vloeiend Nederlands en Engels.

·        heb je wat mobile development-ervaring, een brede interesse en een tof karakter waardoor iedereen bij Kunstmaan je voor elk project in zijn team wil.

Kunstmaan veeleisend? Ja. Maar ook passioneel en joviaal!

Je werkt aan echt uitdagende projecten: award-winnende platformen, nieuwe standaarden in verschillende industrieën, digitale oplossingen in een internationale context.

Je krijgt naast ‘pree en congé’:

·        een MacBook Pro,

·        een mobiele telefoon,

·        een hospitalisatie- en groepsverzekering,

·        een gevulde frigo,

·        dagelijks vers fruit,

·        sloten versgemalen koffie,

·        een ruim terras,

·        heel straffe collega’s waar je veel van gaat leren,

·        tonnen literatuur (als je graag leest),

·        snoep,

·        dito reisjes naar de beste seminaries en opleidingen.

En jawel, je leest het goed. Je kan Kunstmaan, naast ons kantoor op de Philipssite in Leuven, ook terugvinden in Antwerpen in de buurt van het Zuid. Zo is het mogelijk om op beide locaties te werken zolang je maar geen tijd verliest in de file. Voor alle andere momenten zijn we fanatieke Slack en video chat gebruikers om constant in nauw contact te blijven. 

Ready to join us?

Find a job

Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

Join the Accenture Talent Connection

This is a network of professionals who are interested in challenging, rewarding opportunities offered by Accenture. The Accenture Talent Connection is easy to join and is open to anyone who is interested in discovering more about what we do, how we do it and what makes us different.