Skip to main content Skip to Footer

Job ListingStrategic Planner @Kunstmaan - Leuven

Job Location: Location Negotiable

Regional Description: Belgium

Job Number: 00596211

APPLY SAVE THIS JOB

- Job description

Als Strategic Planner ontwikkel je communicatiestrategieën en volg je samen met de creatief directeur het creatief proces op. Je verdiept je in het merk, de markt, sector, concurrentie en consumenten van onze klanten om zo tot de gepaste oplossing te komen voor hun uitdagingen. Hiervoor werk je nauw samen met de merkstrategen, accounts en creatieven. 


Je hebt minstens 5 jaar ervaring, waardoor je een echte sparring partner bent bij het opstellen van creatieve en media briefs. En dankzij de insights die je verworven hebt uit die bergen aan informatie, zorg je voor dat sprankeltje inspiratie voor het creatief team.


Heb je bovendien een analytische geest, begrijp je het (digitale en non-digitale) medialandschap en beschik je over een grote portie gezond verstand? Aarzel dan niet langer…


 

 

 

Kunstmaan veeleisend? Ja.


Maar ook gepassioneerd en joviaal!


Kunstmaan combineert sterke competenties in merk & merkcommunicatie, design & technologie. Op die manier helpen we onze klanten op een geïntegreerde manier bij hun ambitieuze groei.


We houden van een origineel idee. We stuwen elkaar in de richting van passende antwoorden op ingewikkelde problemen. Above, below, through en allerlei andere dingen met lines. Samen de handen vuil maken en sleutelen aan briljante vondsten? Dat hoort erbij! We zijn trots op ons team What’s in it for you?

Je krijgt naast ‘pree en 28 dagen congé’:


 • een MacBook Pro,
 • maaltijdcheques,
 • een hospitalisatie- en groepsverzekering,
 • een gevulde frigo,
 • gezonde tussendoortjes,
 • ongezonde tussendoortjes
 • sloten versgemalen koffie,
 • een ruim terras,
 • heel straffe collega’s,
 • tonnen literatuur (als je graag leest),
 • dito reisjes naar de beste seminaries en opleidingen.

 

In Leuven of Antwerpen?


We zijn op zoek naar een Strategic planner voor ons kantoor in Leuven. Maar je kan Kunstmaan, naast ons kantoor op de Philipssite in Leuven, ook terugvinden in Antwerpen in de buurt van het Zuid. Zo is het mogelijk om op beide locaties te werken zolang je maar geen tijd verliest in de file. Voor alle andere momenten zijn we fanatieke Slack en video chat gebruikers om constant in nauw contact te blijven. 


 

Ready to join us?


 Stuur ons een unieke mail die samenvat waarom jij zo geschikt bent, en een CV met nadruk op relevante ervaring. Ik ga ervan uit dat je over skills beschikt, tracht me dus vooral te overtuigen door de resultaten die je behaalde en de aanpak die je gebruikte.


 


Find a job

Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

Join the Accenture Talent Connection

This is a network of professionals who are interested in challenging, rewarding opportunities offered by Accenture. The Accenture Talent Connection is easy to join and is open to anyone who is interested in discovering more about what we do, how we do it and what makes us different.