Skip to main content Skip to Footer

Job ListingUX Designer @Kunstmaan

Job Location: Location Negotiable

Regional Description: Belgium

Job Number: 00542118

APPLY SAVE THIS JOB

- Job description

Over Kunstmaan I Accenture Interactive


Kunstmaan, een agency dat zijn tijd altijd al een cruciale stap voor is geweest, ontstond in 1998 om de toekomst te trotseren. Het werkt hand in hand met bedrijven om sterke merken te ontwikkelen. Wij maken merken die tot het uiterste gaan en die het tempo bepalen in een digitale wereld, waar constante verandering het nieuwe normaal is. Dat doen we door de nieuwste technologie te combineren met creatief en slim design. Op die manier ontwikkelen we doeltreffende communicatie die nauw aansluit bij echte mensen, en leveren we de beste menselijke merkervaringen. Onlangs werden we door de Belgische Effie-organisatie uitgeroepen tot Most Effective Agency of the Year 2017. Het Kunstmaan-werk dat daar bekroond werd, getuigt van onze expertise. Vandaag is Kunstmaan trots om deel uit te maken van Accenture Interactive, 's werelds snelst groeiende human brand experience agency.

Word jij UX designer bij Kunstmaan? In Leuven of in Antwerpen?

Tweemaal welkom! We houden alvast je stoel warm en de pintjes koud. Want als je echt de UX-parel bent die we zoeken, sturen we je voor een 7-daagse onderdompeling door de Nielsen Norman Group naar de Londense UX Conference of naar Lissabon voor UXLX 2017. Nee, we willen geen straffe UX designers. We willen de strafste. Champions League UX. Daar spelen we in! 

Bij Kunstmaan is een UX designer een extréééééém belangrijke schakel in het design- en innovatieteam. Je bepaalt mee het volledige proces. Van research en ‘ideation’, over het creatief bedenken van oplossingen tot het uitwerken van prototypes en nieuwe (digitale) producten of services. Inderdaad: een serieuze spreidstand.

·        kan je zowel conceptueel als pragmatisch denken

·        kun je leiden, inspireren en samenwerken met andere straffe mensen, zoals researchers, developers, strategen, communicatie-experts, ...

·        heb je een hands-on mentaliteit en een uitstekend vakmanschap

·        ben je vertrouwd met ‘Design thinking principes’

·        bouw je prototypes die aantonen wat de juiste user-flow, het beste interactiemodel, het pakkendste screendesign... is

·        ontwikkel je mock-ups die het team kan gebruiken om een verhaal te brengen

·        zit ‘altijd bijleren’ in je DNA

·        werk je ‘agile’ en zie je er niet tegenop om af en toe een sprintje te trekken

·        heb je 5 jaar ervaring, een brede interesse en een tof karakter waardoor iedereen bij Kunstmaan je voor elk project in zijn team wil opnemen.

Kunstmaan veeleisend? Ja. Maar ook passioneel en joviaal!

Je werkt aan echt uitdagende projecten: award-winnende platformen, nieuwe standaarden in verschillende industrieën, digitale oplossingen in een internationale context.

Je krijgt naast ‘pree en congé’:

·        een MacBook Pro,

·        een mobiele telefoon,

·        een hospitalisatie- en groepsverzekering,

·        een gevulde frigo,

·        dagelijks vers fruit,

·        sloten versgemalen koffie,

·        een ruim terras,

·        heel straffe collega’s waar je veel van gaat leren,

·        tonnen literatuur (als je graag leest),

·        snoep,

·        dito reisjes naar de beste seminaries en opleidingen.

En jawel, je leest het goed. Je kan Kunstmaan, naast ons kantoor op de Philipssite in Leuven, ook terugvinden in Antwerpen in de buurt van het Zuid. Zo is het mogelijk om op beide locaties te werken zolang je maar geen tijd verliest in de file. Voor alle andere momenten zijn we fanatieke Slack en video chat gebruikers om constant in nauw contact te blijven. 

Ready to join us?

Find a job

Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

Join the Accenture Talent Connection

This is a network of professionals who are interested in challenging, rewarding opportunities offered by Accenture. The Accenture Talent Connection is easy to join and is open to anyone who is interested in discovering more about what we do, how we do it and what makes us different.