BLOG


Blogs Author Default Image
Josefin at our Summer Internship
July 17, 2017

En vecka på vårt summer internship: Josefin om Accentures “One Global Network”

Hej!

Nu börjar dagen lida mot sitt slut, solen skiner, jag ska strax på en AW med de andra Internsen och imorgon går jag på midsommarledigt så humöret är på topp! För ett par timmar sedan dumpade min TL en mängd tester av systemets basfunktioner på mig och sa att vi skulle slå vad att för varenda bugg jag hittade skulle han hitta två. Tävling à Jag blev taggad på att hitta en mängd buggar och slå Leandro. Meen jag hittade faktiskt inte en enda bugg vilket ju är positivt i den bemärkelse att det som är ny-utvecklat inte har påverkat de redan befintliga funktionerna. Dock är mindre positivt ifall Leandro hittar massa buggar för i så fall tyder det på att jag varit slarvig. Så håll gärna tummarna i helgen för att så inte var fallet!

Accenture One Global

Annars tänkte jag prata lite om mitt internatinella team. Ett av Accentures värden är ”One Global Network” och det lever mitt team verkligen upp till! Min TL, Leandro, är som sagt från Brasilien och är sedan knappt ett år tillbaka stationerad på heltid här i Sverige, Ping är från Malaysia och har varit här sedan drygt tre år tillbaka, Abhishek och Roshan från Indien och slutligen Ben från Nya Zeeland som visserligen är anställd hos kunden men som vi jobbar väldigt nära. En härlig mix av nationalieter och kulturer alltså vilket är väldigt inspirerande och lärorikt! Att diskutera olika värden, synviklar och erfarenheter tycker jag är otroligt intressant och att få möjligheten att jobba i ett såpass internationellt team passar mig verklgien som handen i handsken J

Jag hade gärna skrivit mer men AW:n kallar!

Håll utkik efter nya uppdateringar från våra konsulter i veckan. Följ bloggen på Facebook eller håll dig uppdaterad via Instagram, och Twitter, med hjälp av hashtaggen #konsultvecka. För att läsa mer om Accenture Sverige besök vår karriärsida:https://www.accenture.com/se-en/car... där hittar du även alla tidigare blogginlägg från En vecka i en konsult liv.

Archive