BLOG


September 13, 2016
En vecka i en konsults liv: Martin på Operations
By: Martin at Operations

Hej!

Jag heter Martin Pettersson och är Analyst inom Accenture Infrastructure Consulting. Mitt fokusområde är den digitala arbetsplatsen, att möjliggöra en modern arbetsplats som främjar innovation, samarbete och mobilitet genom att exempelvis utnyttja cloud-baserade lösningar. I grund och botten kan man säga att mitt jobb går ut på att förbättra vardagen för medarbetarna hos våra kunder. Kort om mig: Jag är uppväxt i Skåne och pluggade till civilingenjör med inriktning matematik/fysik på KTH där jag tog examen 2013 för att kort därefter påbörja min resa inom Accenture. Jag bor söder om Stockholm tillsammans med min sambo och tycker om att vara ute i naturen, åka skidor (vilket jag lärt mig på senare år) och att umgås med vänner.

Min första vecka som bloggare! En ny spännande erfarenhet!?

På projektet håller vi på att implementera en plattform för e-post och samarbete. I detta ingår att kunna säkerställa att medarbetarnas mobila enheter (ex. plattor och telefoner) är säkra genom att exempelvis ha lösenord. För att lära mig mer om systemet har jag satt upp en testmiljö och kopplat en mobiltelefon till denna vilket gör att jag kan testa olika inställningar och se hur de fungerar i praktiken.

Martin

Lunch! Större delen av teamet hängde på och jag tror att alla blev mätta och belåtna!

Martin

Efter jobbet blev det en tur ut till Kungens Kurva för att hämta lite olika saker till badrummet där hemma som vi håller på att renovera. På bilden håller jag precis på att försöka få in de sista paketen i bilen, något som visade sig svårare än vad jag trott och resulterade i hjälp av ytterligare en (lite rymligare) bil.

Martin

Vi hörs!

Martin

Håll utkik efter nya uppdateringar från Bala under veckan. Följ även bloggen på Twitter http://bit.ly/1WxIJKv med hashtaggen #konsultvecka.

För att läsa mer om Accenture Sverige besök vår karriärsida: http://bit.ly/2cETLk2 där hittar du även alla tidigare blogginlägg från En vecka i en konsult liv!

Popular Tags

  Archive

   

   COMMENTS (0)

   SIGN IN WITH SOCIAL

   COMMENT WITH SOCIAL

   OR COMMENT WITH EMAIL

   Your Data Privacy

   By providing your e-mail address, you agree to the terms
   outlined in our privacy statement associated with
   commenting on the site. Your e-mail address will not be
   used for promotional marketing purposes.

   Retype the CAPTCHA code from the image
   Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
    

   Find a job

   Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

   Stay in touch

   Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.