Skip to main content Skip to Footer

BLOG


October 14, 2016
En vecka i en konsults liv: En dag i Karlstad
By: Kristina at Consulting

Vilken morgon torsdagen bjöd på! Jag åkte hemifrån i god tid för att hinna med tåget till Karlstad, men det visade sig att det var stopp i tunnelbanan. Till slut lyckades jag äntligen få tag på en taxi och hann med tåget med två minuters marginal. Phew. Dessvärre hann inte min kollega Franziska som skulle följa med mig till Karlstad, så jag fick helt enkelt åka ensam. Jag spenderade tågresan med att maila och beta av min att-göra-lista. Älskar att åka tåg, man får så mycket gjort.

Kristina

Väl framme i Karlstad tog jag en taxi till kontoret. Jag har spenderat ganska mycket tid här det senaste året då jag har gjort flera projekt här. Det är alltid kul att komma tillbaka, hälsa på alla som jag har jobbat med och höra efter hur det har gått med de tidigare projketen. Det är sådana projekt jag gillar bäst, när man verkligen ser resultatet! Det var även några Accenture kollegor på plats så jag passade på att prata lite med dem också.

Kristina

Det blev en lång dag men bra dag. Jag lyckades facilitera fram ett förslag på förändring i projektplanen som jag tror att alla parters blev nöjda med. Nu gäller det bara att se till att den går i lås också. Jag tog tåget hem senare på eftermiddagen, men kom inte hem förrän vid 20. Då åt jag middag och stupade i säng. Skönt att det är fredag imorgon.

Håll utkik efter nya uppdateringar från våra konsulter i veckan. Följ även bloggen på Twitter http://bit.ly/1WxIJKv med hashtaggen #konsultvecka.

För att läsa mer om Accenture Sverige besök vår karriärsida: http://bit.ly/2cETLk2 där hittar du även alla tidigare blogginlägg från En vecka i en konsult liv!

Popular Tags

  Archive

   

   COMMENTS (0)

   SIGN IN WITH SOCIAL

   COMMENT WITH SOCIAL

   OR COMMENT WITH EMAIL

   Your Data Privacy

   By providing your e-mail address, you agree to the terms
   outlined in our privacy statement associated with
   commenting on the site. Your e-mail address will not be
   used for promotional marketing purposes.

   CAPTCHA
   Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
    

   Find a job

   Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

   Stay in touch

   Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.