Skip to main content Skip to Footer

BLOG


April 22, 2016
En vecka i en konsult liv: Robotics och social media
By: Josefine at Strategy
Josefine

Igår morse tog jag med frukost från bageriet som ligger alldeles bredvid vårt kontor, innan jag begav mig ut till kund. Världens godaste mackor!

Josefine

Fullt ös på projektet just nu och dokumentation av de slutsatser vi kom fram till under gårdagens workshop. Jag hann även med ett kort telefonmöte kring sociala medier med teamet för Global Change Award, en global innovationstävling av H&M Foundation där Accenture är samarbetspartner. De fem vinnande lagen kommer under nästa vecka att åka till Shanghai och planeringen är i full gång – så häftigt!

Josefine

Många spännande diskussioner just nu kring robotics och vilka enorma möjligheter digitaliseringen öppnar upp när det gäller processeffektiviseringar – inte minst inom finansindustrin där jag jobbar mycket just nu. Hemma hos mig har jag en egen robot, dock inte riktigt lika avancerad…

May the force be with you – så hörs vi imorgon!

Popular Tags

  More blogs on this topic

   Archive

    

    Find a job

    Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city