BLOG


April 19, 2016
En vecka i en konsults liv: Josefine på Strategy – Sustainability
By: Josefine at Strategy

Se Josefine introvideo!

Mitt namn är Josefine och jag arbetar som Business Analyst på Accenture Strategy, inom den avdelning som heter Technology Strategy. Den här veckan kommer ni få följa mig och se lite av vad jag gör både på jobbet och på fritiden.

Om mig: Jag är uppvuxen i Norrköping, men pluggade efter studenten nere i Lund där jag läste till Civilingenjör inom Industriell Ekonomi. Mitt absolut största intresse är basket och jag är ett stort fan av Norrköping Dolphins. I övrigt är jag väldigt intresserad av hållbarhetsfrågor, sociala medier och ny digital teknik.

Josefine

Igår hade vi en intensiv dag på mitt projekt med många intressanta kundmöten. Här firar hela mitt projektteam en avslutad kundworkshop med lite fika – vilket dream-team!

Josefine

Ibland märker man verkligen att Accenture är ett globalt företag. Igår var Justin Keeble, Accentures Europa-lead för Sustainability, på besök här i Sverige och hade bjudit in några kollegor både från Sverige, Danmark, Finland och Norge att äta middag med honom. Spännande diskussioner om cirkulära affärsmodeller samt hur teknologi och digital utveckling kan skapa förutsättningar för innovation inom hållbarhetsområdet.

Nu är det dags för en ny dag, vi hörs!

Popular Tags

  More blogs on this topic

   Archive

    

    COMMENTS (0)

    SIGN IN WITH SOCIAL

    COMMENT WITH SOCIAL

    OR COMMENT WITH EMAIL

    Your Data Privacy

    By providing your e-mail address, you agree to the terms
    outlined in our privacy statement associated with
    commenting on the site. Your e-mail address will not be
    used for promotional marketing purposes.

    Retype the CAPTCHA code from the image
    Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
     

    Find a job

    Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

    Stay in touch

    Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.