BLOG


April 06, 2016
En vecka i en konsults liv: Joel på Strategy
By: Joel at Strategy

Se Joel introvideo!

Hej!
Joel heter jag och jag jobbar som Manager på vår avdelning inom Business Strategy med fokus på Constumer Goods, Retail och Services. Den här veckan kommer ni få följa mig både från mitt jobb och min vardag. Lite om mig: Jag är född och uppvuxen i Boden i Norrbotten, jag har jobbat på Accenture i fem år. Jag har en utbildning som Civilingenjör inom Industriell Ekonomi från Linköping (utlandsstudier i Frankrike och Singapore). Jag har ett intresse för jakt, fiske, matlagning och orientering!

”På väg till kontoret”

På väg till kontoret i vanlig ordning. Startar vid parken, sedan 800 meter snabbmarsch över bron och andra upp till höger – perfekt avstånd för att precis hinna igenom ekonomiekot eller ett lagom långt samtal till farmor och farfar i Boden.

”Mötesrum”

Mycket intressanta kunddiskussioner idag! Mer fokus på samhällsvärde än vinstmaximering. Borde göras oftare!

"Orienteringsträning"

På väg till orienteringsträning med Järla IF - hög tid att känna på om vårformen infunnit sig. Tveksamt.

"Efter träningspasset"

Hemma igen efter träningspasset. Riktigt kul bana men inte riktigt lika bra vårform. Tror dock att den är på väg att infinna sig snart. Bonus: Sprang rakt in i en flock med 7 dovhjortar vid kontroll 7 – de kändes dock betydligt lättare i steget än mig.

Popular Tags

  More blogs on this topic

   Archive

    

    COMMENTS (0)

    SIGN IN WITH SOCIAL

    COMMENT WITH SOCIAL

    OR COMMENT WITH EMAIL

    Your Data Privacy

    By providing your e-mail address, you agree to the terms
    outlined in our privacy statement associated with
    commenting on the site. Your e-mail address will not be
    used for promotional marketing purposes.

    Retype the CAPTCHA code from the image
    Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
     

    Find a job

    Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

    Stay in touch

    Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.