BLOG


May 13, 2016
En vecka i en konsults liv: Prioritets incident och mycket skratt
By: Jessica at Technology

Ny dag och nya möjligheter, toppat med mycket skratt! :)

Igår hann jag bara komma ner till kund och träffade direkt en av kundens chefer. Jag fick då veta att en prioritets incident är på väg till mitt team, snabbt skapade jag mig en bild om affärspåverkan ifrån honom. Jag tog kontakt med mitt team för att höra att de fått incidenten och deras status. Jag har ett helt underbart team, så min roll är snarare att koordinera och kommunicera med kund samt ställa kontroll frågor till teamet. Vi stängde snabbt incidenten!

Dagen förflöt med mycket möten, både med kund och interna uppföljningar. Jag är verkligen otroligt tacksam för att jag har ett helt fantastiskt team (och då syftar jag både på kund och internt) i många avseenden runt mig, så gårdagen var en dag med extra mycket skratt! Det finns t.ex. en automatiskdörr som de senaste dagarna har öppnats extremt långsam, så en person härmade en äldre person gående med väldigt små steg och med rullator, som skulle försöka hinna gå in/ut genom dörren! Detta gjorde att flera av oss härmade det efteråt med olika varianter. Ett äpple var ett annat exempel på skratt, då Maja försöker få Harsha att äta mer frukt och idag var det ett äpple. Trots många galna försök under dagen så fanns äpplet kvar när jag gick hem...

Kvällen tillbringade jag med att skriva inköpslista och handla, då jag har ansvaret för matlagningen den kommande veckan!

Popular Tags

  More blogs on this topic

   Archive

    

    COMMENTS (0)

    SIGN IN WITH SOCIAL

    COMMENT WITH SOCIAL

    OR COMMENT WITH EMAIL

    Your Data Privacy

    By providing your e-mail address, you agree to the terms
    outlined in our privacy statement associated with
    commenting on the site. Your e-mail address will not be
    used for promotional marketing purposes.

    Retype the CAPTCHA code from the image
    Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
     

    Find a job

    Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

    Stay in touch

    Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.