BLOG


May 12, 2016
En vecka i en konsult liv: Flyttade möten och en kommande kurs i Bangalore
By: Jessica at Technology

Hallå!
Gårdagen innebar extra luft i min almanacka! Då onsdagar vanligtvis är en dag där jag har väldigt mycket möten med kund för att diskutera pågående leverans, utmaningar eller förändringar, och så även denna onsag, trodde jag. Två stycken blev flyttade till andra dagar, och ett möte gick betydligt fortare än planerat, så då fick jag extra tid för annat! Förutom att beta av delar av min ”att göra lista” så hann jag även ta mig tid att läsa igenom och börja göra förberedelsen inför en 3-dagars kurs i Indien som jag skall gå på om 2 veckor.

Denna kurs är i Bangalore och även i närheten av vart mitt team sitter, så jag kommer att passa på att även ta en dag med dem. I vanliga fall så försöker vi vara nere 2-3 veckor om året, varav minst 1 vecka är tillsammans med kund. Sist var vi nere i Mars tillsammans med kund och då var vi ett gäng på 5 personer som även tog en helg i Dehli för att besöka TajMahal. En otrolig upplevelse med en helt underbar guide, och ett minne för livet!

På kvällen träffade jag min kompis Karin, och vi tog en PowerWalk med min hund Chilla på närmare 1.5 timme, så vi hann prata av oss och Chilla fick en ordentlig promenad. Ses imorgon!

Popular Tags

  More blogs on this topic

   Archive

    

    COMMENTS (0)

    SIGN IN WITH SOCIAL

    COMMENT WITH SOCIAL

    OR COMMENT WITH EMAIL

    Your Data Privacy

    By providing your e-mail address, you agree to the terms
    outlined in our privacy statement associated with
    commenting on the site. Your e-mail address will not be
    used for promotional marketing purposes.

    Retype the CAPTCHA code from the image
    Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
     

    Find a job

    Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

    Stay in touch

    Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.