BLOG


May 14, 2016
En vecka i en konsults liv: En spännande framtid inför oss
By: Jessica at Technology

Fredag, och en dag som gav möjlighet att jobba hemifrån, så jag börjar extra tidigt då delar av mitt team i Indien börjar vid 06.00, så det ger en möjlighet att följa upp delar innan kund börjar.

Jag hade i fredags bara några telefonmöten, ett bland annat med kund för att gå igenom vilka utvecklingar vi har på gång och statusen på dem, sedan behövde jag också gå igenom vår interna ekonomiska forecast (bilden på hur vi kommer vara bemannade framåt, samt vilka intäkter kommer vi ha) med Tomas, som är vårt ekonomistöd från Prag. Det är otroligt inspirerande att jobba med folk från olika kulturer, och som är så proffsiga.

En kort promenad med hunden för att köpa en lunch som jag intog vid datorn.

Eftermiddagen tillbringade jag framför allt med att förbereda flera rapporter och mötesmaterial till kundmöten den här veckan. Innan jag stängde ner PC så tittade jag på en inspirationsvideo ifrån vår svenska VD om nya tjänster/produkter som han ser kommer, otroligt inspirerande och spännande framtid som vi har framåt, och med den i min tanke under min löpning för att se hur detta kan ge möjligheter för min kund. Jag slutade runt 16.30 för att ta börja helgen med en 7 km löpning. Jag har köpt mig nya lättare skor som jag i fredags invigde och jag hoppas kunna se en förbättring i tid!

Hem och duscha och snabbt fixa en tidig pastamiddag som är anpassad mellan sönernas träningar - ena sonen kom hem från träning och nästa skall iväg på fotbollsträning. Mannen och jag tog en promenad med hunden och hoppades kunna stanna på något ställe för ett glas vin på vägen.

För att knyta an till en av delarna som gör att jag trivs och stimuleras på Accenture, så är det just den om vill man så kan man få nya extra utmaningar, antingen relaterat till det projekt man är på eller inom ett helt annat område. Tack för denna vecka, och min personliga utmaning att få blogga för första gången :)

Popular Tags

  More blogs on this topic

   Archive

    

    COMMENTS (0)

    SIGN IN WITH SOCIAL

    COMMENT WITH SOCIAL

    OR COMMENT WITH EMAIL

    Your Data Privacy

    By providing your e-mail address, you agree to the terms
    outlined in our privacy statement associated with
    commenting on the site. Your e-mail address will not be
    used for promotional marketing purposes.

    Retype the CAPTCHA code from the image
    Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
     

    Find a job

    Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

    Stay in touch

    Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.