BLOG


May 03, 2016
En vecka i en konsults liv: Ingrid på Technology
By: Ingrid at Technology

Se Ingrid introvideo!

Hej! Mitt namn är Ingrid och jag jobbar som testledare inom gruppen 'Advanced Technology & Architecture’ inom Accenture Technology. Den här veckan kommer ni få ta del i hur en vanlig (om än lite kort) vecka ser ut för mig, både på jobbet och privat.

Lite om mig: Jag är uppvuxen i världens vackraste stad – Tromsö i norra Norge, och pluggade till systemvetare i Oslo. Min Accenture-karriär började i Oslo, men sedan 2 1/2 år tillbaka har jag varit anställd vid Stockholms-kontoret. Jag bor i lägenhet på Liljeholmskajen med min sambo, och mina interessen är bland annat musik, stickning, matlagning och löpning.

Efter en "lazy Sunday" kickstartade jag veckan med en löprunda runt Årstaviken. Jätteskönt med kall frisk luft och morgonsol! Sen blev det frukost innan jag åkte till jobbet. Jag är på långtidsuppdrag som testledare, och sitter hos kund nästan varje dag.

På projektet kör vi månadsleveranser, och denna veckan är det fullt fokus på förberedelser inför Maj-leveransen. Alla testresultat och acceptans från slutanvändare måste klargöras och presenteras för systemansvariga, som sen avgör om vår leverans har rätt kvalitetsnivå till att gå 'live'.

Det bästa med mitt jobb är alla roliga människor jag träffer, och jag har haft tur att få jobba mycket med indiska kollegor. I dag passade jag på att fika med Deepti, en indisk tjej jag tidigare har varit på team med, som nu är på uppdrag i Stockholm för tre månader. Senast vi såg varandra var i Indien i februari, då vi båda var gäster i en annan kollegas bröllop. Här är en bild på mig i min indiska festklänning, inte direkt min vardagsstil men kul var det!

Popular Tags

  More blogs on this topic

   Archive

    

    COMMENTS (0)

    SIGN IN WITH SOCIAL

    COMMENT WITH SOCIAL

    OR COMMENT WITH EMAIL

    Your Data Privacy

    By providing your e-mail address, you agree to the terms
    outlined in our privacy statement associated with
    commenting on the site. Your e-mail address will not be
    used for promotional marketing purposes.

    Retype the CAPTCHA code from the image
    Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
     

    Find a job

    Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

    Stay in touch

    Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.