BLOG


July 04, 2017
En vecka på vårt Summer Internship: Gabrielle avslutar med visdomsord!
By: Gabrielle at our Summer Internship

Hej igen,

Dags för sista blogginlägget från mig. Den här veckan har varit full av jobb och olika kvällsäventyr vilket har varit både sjukt kul men också utmattande. Ikväll ser jag fram emot en stor skål med glass (hemmagjord såklart då jag har en alldeles egen glassmaskin!) framför TV:n och en spännande film. Får se vad det blir för något.

Idag har det varit väldigt lugnt på kontoret. När jag kom in vid 8 var det bara jag och en kille till här, men framåt 9 var vi nog ett tiotal personer på kontoret i alla fall. Alla försöker slutföra sina arbetsuppgifter inför semestern så det har varit högt fokus bland alla. Den enda som inte verkar ha så mycket att göra är jag, som lyckligtvis blev klar redan igår. Så idag har jag mest fipplat med småsaker, skickat lite mail och uppdaterat lite dokumentation efter vad som beslutades på ett möte jag var på igår. En ganska skön dag helt enkelt.

Nu är dagen snart över och det är dags att säga hejdå till kontoret och alla kollegorna tills vi ses igen i augusti. Nästkommande två veckor kommer jag nämligen att sitta på huvudkontoret och genomföra ett internprojekt på Accenture – det blir roligt! Sedan blir det två veckors efterlängtad semester då jag ska åka till Frankrike med min pojkvän och sedan till Öland med familjen.

Jag tänkte avsluta min bloggvecka med ett par visdomsord efter mina första veckor som konsult:

  • Våga fråga!

  • Allt är svårt i början men det är i utmaningen det roliga sitter

  • Fikapauser är alltid en bra idé

Gabrielle

Med vänliga hälsningar

Gabrielle

Håll utkik efter nya uppdateringar från våra konsulter i veckan. Följ bloggen på Facebook http://bit.ly/2oXf1DK eller håll dig uppdaterad via Instagram, http://bit.ly/2oA4wJY , och Twitter, http://bddy.me/2kKGJ8l , med hjälp av hashtaggen #konsultvecka. För att läsa mer om Accenture Sverige besök vår karriärsida:https://www.accenture.com/se-en/car... där hittar du även alla tidigare blogginlägg från En vecka i en konsult liv.

Popular Tags

    More blogs on this topic

      Archive