BLOG


June 14, 2016
En vecka i en konsults liv: Erik på Digital
By: Erik at Digital

Se Erik introvideo!

Hej,

Erik Ekedahl heter jag och arbetar på Accenture Digital, inom Advanced Analytics. Det är en liten global grupp som hjälper företag att göra riktigt bra saker med all data de sitter på.

Jag har en brokig bakgrund med en utbildning i Teknisk fysik från Uppsala Universitet, många mil i benen från en cykelresa till Georgien i Kaukasus och har jobbat med att skala upp ett litet reservdelsföretag från bultar i byrålåda till ett effektivt B2B företag. Jag har också arbetat som analys och kommunikationsstrategi för att marknadsföra Sverige, svensk kultur och svenska språket i världen på Svenska Institutet.

Nu kör vi!

Erik

Innan gårdagens jobb hann jag med en liten löptur med min son, han sov vinkande och jag sprang! Igår var jag också först på kontoret, bortsett från den flitigaste partnern i Sverige (?) som jag aldrig - tror jag - lyckats komma tidigare än.

Erik

Vi äter oss genom kvarterets restauranger, idag Thai-fest med William och Max på områdets lågprisalternativ.

Erik

Den vecka som drar igång nu är späckad. Vi är i leveranstider och många projekt ska slutföras vilket innebär en extra push och en hel del möten med kunden. Jag håller också i ett globalt initiativ vilket gör att jag har kolleger som sitter i fyra olika länder och tillsammans skapar vi datavisualiseringar som beskriver hur vi på olika sätt kan hjälpa våra kunder, ett slags bibliotek av analyser.

Nu måste jag kila iväg för en AW med en kurskamrat som jag inte träffat på år och dag.

När jag inte arbetar så är jag sedan nyår helst hemma med min snart 6 månader gamla son och pussar på honom eller är ute och seglar i vår vina skärgård.

Ses imorgon!

Popular Tags

  More blogs on this topic

   Archive

    

    COMMENTS (0)

    SIGN IN WITH SOCIAL

    COMMENT WITH SOCIAL

    OR COMMENT WITH EMAIL

    Your Data Privacy

    By providing your e-mail address, you agree to the terms
    outlined in our privacy statement associated with
    commenting on the site. Your e-mail address will not be
    used for promotional marketing purposes.

    Retype the CAPTCHA code from the image
    Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
     

    Find a job

    Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

    Stay in touch

    Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.