BLOG


June 15, 2016
En vecka i en konsults liv: Många möten rygg i rygg och mindfullness
By: Erik at Digital

Tisdag, vaknar tidigt av att min son är pigg som en nötkärna och flaxar med armarna så dunen yr. Jag tar med honom ut på en löptur, lite groggy fortfarande vid 6 på morgonen. Jag tar en lite längre morgon hemma så min flickvän hinner fixa lite saker innan jag kilar till kontoret.

Erik

Det är fullt med liv och rörelse, någon har just levererat in ett projekt och står och pustar ut med några kollegor vid kaffestationen. Innan jag far ut till Solna för kundmöte hinner jag nudda mark med min kollega som tagit fram en bra lösning för en data visualisering vi bygger.

Jag hinner göra en premiärvisit på Mall och Scandinavia och är rätt impad av storleken på gallerian.

Erik

Det blir en rad möten rygg i rygg, men när jag kommer hem kan jag sitta på balkongen med Theodore-Leijon och han älskar allt det gröna vi har utanför.

Erik

Det är en intensiv period så här innan sommaren men några av oss på firman fick möjlighet att pilota en kurs i mindfullness innan de rullade ut till hela företaget. Det är en sån riktigt ögonöppnare, hur mycket energi som går till onödiga stress och hur mycket mer fokuserad jag blivit av att stanna till och vara i nuet.

Popular Tags

  More blogs on this topic

   Archive

    

    COMMENTS (0)

    SIGN IN WITH SOCIAL

    COMMENT WITH SOCIAL

    OR COMMENT WITH EMAIL

    Your Data Privacy

    By providing your e-mail address, you agree to the terms
    outlined in our privacy statement associated with
    commenting on the site. Your e-mail address will not be
    used for promotional marketing purposes.

    Retype the CAPTCHA code from the image
    Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
     

    Find a job

    Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

    Stay in touch

    Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.