BLOG


April 11, 2016
En vecka i en konsults liv: Carin på Strategy
By: Carin at Strategy

Se Carin introvideo!

Hej!
Carin heter jag, jag jobbar som Senior Manager på Accenture Strategy och är ansvarig för Technology Strategy här i Sverige. Men var gör egentligen en Senior Manager på Accenture Strategy? Det tänkte jag visa genom att du får följa med en vecka för att få se vad jag gör på jobbet, på fritiden och vad jag gör tillsammans med min familj.

Lite om mig: Jag är 38 år och bor i villa i täby med mina två döttrar. På fritiden gillar jag att dansa (just nu dansar jag balett), att anordna och gå på sociala tillställningar och att resa med min familj!

Carin

Välkomna till min bloggvecka!
Jag börjar veckan med telefonmöten vid köksbordet efter att ha lämnat barnen på skola och dagis. Tre samtal med rätt olika topics: Prepp med börs-VD inför deltagande på Accenture Sveriges årliga vår konferens. Sedan avstämning med projektteam inför veckans olika leveranser och sist ut var ett samtal till min nordiska chef för att redovisa status på pågående leveranser och planerad affärsutveckling.

Nu ska jag i väg på kundmöte!
Vi hörs!

Popular Tags

  More blogs on this topic

   Archive

    

    COMMENTS (0)

    SIGN IN WITH SOCIAL

    COMMENT WITH SOCIAL

    OR COMMENT WITH EMAIL

    Your Data Privacy

    By providing your e-mail address, you agree to the terms
    outlined in our privacy statement associated with
    commenting on the site. Your e-mail address will not be
    used for promotional marketing purposes.

    Retype the CAPTCHA code from the image
    Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
     

    Find a job

    Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

    Stay in touch

    Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.