BLOG


September 21, 2016
En vecka i en konsults liv: Med jobb och liv i balans
By: Åsa at Operations

Jag tycker om att börja jobba tidigt på morgonen. Jag gillar att det är lugnt och att jag hinner producera en del innan möten och samtal drar igång. För några år sen så var jag på projekt i norra Sverige och då var det inte ovanligt att dagens första möte var 7.30.

Asa

Jag jobbar 80%. And i love it. För första gången måste jag utmana min arbetsmetod. Att jobba sena kvällar och helger kan inte vara min backup-plan eftersom de inte är tillgängliga längre. Det är två andra individer som kräver min uppmärksamhet då. Jag har fått jättebra stöd internt för att hitta en passande roll där jag fortfarande kan leverera på ett bra sätt även om jag arbetar kortare dagar.

Asa

ag arbetar fem dagar i veckan, men kortare dagar. Jag tycker det funkar bra eftersom jag då är tillgänglig alla arbetsdagar. Självklart behöver jag ibland ta möten senare eftersom jag arbetar i projektform som dessutom är globalt, men majoriteten av tiden så kör jag mina kortare dagar. Jag har ett roligt och utmanande arbete, jag har tid med familjen, jag hinner träna och äta frukost eller lunch med favoritpersoner. Mitt work och life är i balance kan man säga.

Ser fram emot min promenad till jobbet imorgon bitti!

Asa

Håll utkik efter nya uppdateringar från Bala under veckan. Följ även bloggen på Twitter http://bit.ly/1WxIJKv med hashtaggen #konsultvecka.

För att läsa mer om Accenture Sverige besök vår karriärsida: http://bit.ly/2cETLk2 där hittar du även alla tidigare blogginlägg från En vecka i en konsult liv!

Popular Tags

  Archive

   

   COMMENTS (0)

   SIGN IN WITH SOCIAL

   COMMENT WITH SOCIAL

   OR COMMENT WITH EMAIL

   Your Data Privacy

   By providing your e-mail address, you agree to the terms
   outlined in our privacy statement associated with
   commenting on the site. Your e-mail address will not be
   used for promotional marketing purposes.

   Retype the CAPTCHA code from the image
   Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
    

   Find a job

   Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

   Stay in touch

   Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.