BLOG


September 23, 2016
En vecka i en konsults liv: Jag löser mina problem på gymmet
By: Åsa at Operations

Jag löser mina problem på gymmet. Jag gillar att träna på lunchen. Jag har försökt med morgonträning för att effektivisera men det känns som en bestraffning och jag gör inte särskilt bra ifrån mig. När jag tränar på lunchen är det istället en belöning, ibland det roligaste den dagen. Jag tränar oftast korta, intensiva pass för att uppnå högsta möjliga svettnivå. Det ger mig en paus där jag rensar huvudet helt, och väldigt ofta kommer jag tillbaka med lösningar på dagens problem.

Asa

Något som jag uppskattar med Accenture är att vi fokuserar väldigt mycket på våra anställdas utveckling. Det gör vi bland annat genom att fokusera på varje individs styrkor – vad är just du bra på? – istället för att titta på det som någon inte är lika bra på. Det skapar en positiv anda. Ett sätt att identifiera styrkorna på är att alla har möjlighet att göra ett Gallup-test. Man får svara på ett gäng snabba frågor och utifrån svaren så identifieras varje persons styrkor. Exempel på styrkor kan vara t.ex. Maximizer, Harmony, Arranger, Positivity och Relator som är är mina topp fem styrkor.

Asa

Idag blir det kvällsyoga hemma.

Asa

Håll utkik efter nya uppdateringar från Bala under veckan. Följ även bloggen på Twitter http://bit.ly/1WxIJKv med hashtaggen #konsultvecka.

För att läsa mer om Accenture Sverige besök vår karriärsida: http://bit.ly/2cETLk2 där hittar du även alla tidigare blogginlägg från En vecka i en konsult liv!

Popular Tags

  Archive

   

   COMMENTS (0)

   SIGN IN WITH SOCIAL

   COMMENT WITH SOCIAL

   OR COMMENT WITH EMAIL

   Your Data Privacy

   By providing your e-mail address, you agree to the terms
   outlined in our privacy statement associated with
   commenting on the site. Your e-mail address will not be
   used for promotional marketing purposes.

   Retype the CAPTCHA code from the image
   Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
    

   Find a job

   Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

   Stay in touch

   Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.