BLOG


September 20, 2016
En vecka i en konsults liv: Åsa på Operations
By: Åsa at Operations

Hej, jag heter Åsa och jag är manager inom Infrastructure Consulting - Cloud. Jag har arbetet hos Accenture i snart 10 (!) år, och jag började direkt efter studenten från KTH. Jag har tillhört åtminstone fyra ganska olika grupperingar inom Accenture under min tid här, allt från SAP till nuvarande Infrastructure, så jag har testat på en del olika saker. Sen jag kom tillbaka från min föräldraledighet så arbetar jag 80% och det är toppen. Jag bor på Kungsholmen tillsammans med min fantastiska man och mina söta barn som är 2 och 3 år gamla. När jag inte jobbar så hänger jag väldigt ofta i olika lekparker. För att stay sane så tränar jag på gym - jag har insett att det gör mig till en trevligare människa.

Hoppas vi ses under min vecka - Peace out!

Asa

Ny dag, nya möjligheter! Härligt att få gå samtidigt som barnen.

Asa

Idag har varit en väldigt intensiv dag med många kreativa diskussioner som i slutändan ledde till att vi är på väg åt det håll jag vill. Yes! På vägen hem var jag på riktigt bra humör och kände att – fasiken, mitt liv är rätt gött. Jag gillar att övervinna svårigheter/motgångar. Det går jag igång på. Efter att ha konstaterat det så gick det ungefär två timmar. Sen fick jag ett mail. Och nu är jag återigen i den första fasen, alltså mitt i svårigheten/motgången. Så mitt tänkta inspirerande inlägg blev istället ett pep talk till mig själv. När man är mitt i motgången så minns man inte alltid hur härligt det är när man har övervunnit den. Jag antar att det är därför man jobbar lite extra hårt för att komma ur det.

Asa

Trevlig kväll!

Håll utkik efter nya uppdateringar från Bala under veckan. Följ även bloggen på Twitter http://bit.ly/1WxIJKv med hashtaggen #konsultvecka.

För att läsa mer om Accenture Sverige besök vår karriärsida: http://bit.ly/2cETLk2 där hittar du även alla tidigare blogginlägg från En vecka i en konsult liv!

Popular Tags

  Archive

   

   COMMENTS (0)

   SIGN IN WITH SOCIAL

   COMMENT WITH SOCIAL

   OR COMMENT WITH EMAIL

   Your Data Privacy

   By providing your e-mail address, you agree to the terms
   outlined in our privacy statement associated with
   commenting on the site. Your e-mail address will not be
   used for promotional marketing purposes.

   Retype the CAPTCHA code from the image
   Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
    

   Find a job

   Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

   Stay in touch

   Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.