BLOG


December 01, 2016
En vecka i en konsults liv: ​Arbeta som konsult på Accenture
By: Annett at Technology

Hejsan,

Idag är det fredag och inte bara sista dagen på mitt projekt utan också sista dagen för mig att skriva dessa inlägg. Jag ger er därför: Grand finale!

Dagen inleddes med att jag och min projektledare utvärderande den roll jag haft under dessa tre månader. Väldigt intressant och nyttigt att både få feedback samt själv reflektera över ens arbete. På så vis skapas möjlighet till att utvecklas som person, vilket verkligen är något att sträva efter.

Strax efter utvärderingen var klar, fick jag den goda nyheten om att blivit bekräftad för en roll på ett nytt projekt. Redan efter helgen börjar jag och det känns både kul och spännande! Ser redan fram emot måndagen när jag ska få veta mer om vad jag ska göra.

Annett

Att bli bekräftad en ny roll på ett nytt projekt är väl ett fint sätt att avsluta denna bloggvecka, så detta var allt från mig…

...

... Nej, självklart inte! Ett inlägg från mig är nämligen inte komplett om inte något av orden mat eller fika nämnts. Därför är det min plikt att rapportera från det tjusiga avskedsfikat Manish fixat. Han gick, enligt egen utsago, för ett jultema på fikat. Jag vet inte om det bara är jag, men visst är det lite ”Finn ett fel” över detta julfika?

Annett

Nu är det däremot dags för mig att på riktigt avsluta detta inlägg och därmed sätta punkt för denna bloggvecka. Så, tack för mig!

Annett

Håll utkik efter nya uppdateringar från våra konsulter i veckan. Följ även bloggen på Twitter http://bit.ly/1WxIJKv med hashtaggen #konsultvecka.

För att läsa mer om Accenture Sverige besök vår karriärsida: http://bit.ly/2cETLk2 där hittar du även alla tidigare blogginlägg från En vecka i en konsult liv. ​

Popular Tags

  Archive

   

   COMMENTS (0)

   SIGN IN WITH SOCIAL

   COMMENT WITH SOCIAL

   OR COMMENT WITH EMAIL

   Your Data Privacy

   By providing your e-mail address, you agree to the terms
   outlined in our privacy statement associated with
   commenting on the site. Your e-mail address will not be
   used for promotional marketing purposes.

   Retype the CAPTCHA code from the image
   Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
    

   Find a job

   Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

   Stay in touch

   Join the Accenture Talent Connection, follow our Careers blog, or sign up for job alerts.