Skip to main content Skip to Footer

Job Listing



Creative team @ Kunstmaan - Leuven

Job Location: Location Negotiable

Regional Description: Belgium

Job Number: 00624327

APPLY SAVE THIS JOB

- Job description

Over Kunstmaan I Accenture Interactive

 


Kunstmaan, een agency dat zijn tijd altijd al een cruciale stap voor is geweest, ontstond in 1998 om de toekomst te trotseren. Het werkt hand in hand met bedrijven om sterke merken te ontwikkelen. Wij maken merken die tot het uiterste gaan en die het tempo bepalen in een digitale wereld, waar constante verandering het nieuwe normaal is. Dat doen we door de nieuwste technologie te combineren met creatief en slim design. Op die manier ontwikkelen we doeltreffende communicatie die nauw aansluit bij echte mensen, en leveren we de beste menselijke merkervaringen. Onlangs werden we door de Belgische Effie-organisatie uitgeroepen tot Most Effective Agency of the Year 2017. Het Kunstmaan-werk dat daar bekroond werd, getuigt van onze expertise. Vandaag is Kunstmaan trots om deel uit te maken van Accenture Interactive, 's werelds snelst groeiende human brand experience agency.

Zijn jullie...

...als Samson en Gert, maar zonder de taalfouten. Als Nicole en Hugo, maar met iets meer stijlgevoel. Als Bassie en Adr… euh nee liever niet.

Wij zoeken mediors: ervaren als seniors en bezield als juniors. Een duo dat ervan overtuigd is dat creaties de reclamewereld een leukere plek kunnen maken. Daarom gaan jullie ervoor! Van het challengen van de briefing tot het uitpuren van de meest gesharede Facebook-post over het snel even bedenken van de bijbehorende... TV-spot. 

Kortom, zijn jullie het creatief team vol ideeën, sublieme ideeën, waar we hier bij Kunstmaan graag voor achterover zullen vallen?

Kunstmaan veeleisend? Ja. Maar ook passioneel en joviaal!

Je werkt aan echt uitdagende projecten: award-winnende platformen, nieuwe standaarden in verschillende industrieën, digitale oplossingen in een internationale context.

Je krijgt naast ‘pree en congé’:

een MacBook,

een mobiele telefoon,

een hospitalisatie- en groepsverzekering,

een gevulde frigo,

dagelijks vers fruit,

sloten versgemalen koffie,

een ruim terras,

heel straffe collega’s waar je veel van gaat leren,

tonnen literatuur (als je graag leest),

snoep,

dito reisjes naar de beste seminaries en opleidingen.

En jawel, je leest het goed. Je kan Kunstmaan, naast ons kantoor op de Philipssite in Leuven, ook terugvinden in Antwerpen in de buurt van het Zuid. Zo is het mogelijk om op beide locaties te werken zolang je maar geen tijd verliest in de file. Voor alle andere momenten zijn we fanatieke Slack en video chat gebruikers om constant in nauw contact te blijven. 

En... kriebelt het al?

 

Stuur ons een mail, video, website,... (laat dat creatieve brein maar werken) waarin jullie tonen wat jullie kunnen en waarom jullie bij Kunstmaan passen.  


Find a job

Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

Join the Accenture Talent Connection

This is a network of professionals who are interested in challenging, rewarding opportunities offered by Accenture. The Accenture Talent Connection is easy to join and is open to anyone who is interested in discovering more about what we do, how we do it and what makes us different.