Skip to main content Skip to Footer

Job ListingPMO Lead

Job Location: Location Negotiable

Regional Description: Belgium

Job Number: 00589496

APPLY SAVE THIS JOB

- Job description

Kunstmaan, een agency dat zijn tijd altijd al een cruciale stap voor is geweest, ontstond in 1998 om de toekomst te trotseren. Het werkt hand in hand met bedrijven om sterke merken te ontwikkelen. Wij maken merken die tot het uiterste gaan en die het tempo bepalen in een digitale wereld, waar constante verandering het nieuwe normaal is. Dat doen we door de nieuwste technologie te combineren met creatief en slim design. Op die manier ontwikkelen we doeltreffende communicatie die nauw aansluit bij echte mensen, en leveren we de beste menselijke merkervaringen. Onlangs werden we door de Belgische Effie-organisatie uitgeroepen tot Most Effective Agency of the Year 2017. Het Kunstmaan-werk dat daar bekroond werd, getuigt van onze expertise. Vandaag is Kunstmaan trots om deel uit te maken van Accenture Interactive, 's werelds snelst groeiende human brand experience agency.

Onze klanten hebben grootse plannen voor de toekomst en staan voor complexe digitale uitdagingen. Bij Kunstmaan bouwen we op onze mensen, op hun ervaring, skills en teamspirit, om deze uitdagingen aan te gaan, en dat doen we met een bruisend enthousiasme en, als we zo vrij mogen zijn, met veel succes. Zowel in Leuven als in Antwerpen.

Momenteel zijn we actief bezig met de verdere uitbouw van ons expertisedomein ‘Innovatieve Technologieën’. Hierbinnen ligt de focus vooreerst op Blockchain & zijn toepassingen, maar verder ook op chatbots, ea.

Om een extra boost te geven aan de nodige research en het uitwerken van interessante use cases, maar ook voor de effectieve software ontwikkeling ervan, zijn we op zoek naar versterking. Ben je bezeten door innovatie, dynamisch, en heb je beide skills in jou, dan is dit je kans!


Kunstmaan zoekt een projectmanager en PMO lead!


Bij Kunstmaan zijn we op zoek naar een ervaren projectmanager die bovendien ervaring genoeg bezit om als ProjectManagement Office (PMO) lead andere projectmanagers te coachen en ondersteunen, en die nieuwe initiatieven in technologie opstart en opvolgt.

Als project manager, ben je verantwoordelijk voor de volledige opvolging van onze projecten. Je werkt in een agile/scrum omgeving, plant beschikbare resources in, voert een risicoanalyse uit en bent verantwoordelijk voor pricing en cost management. Projectmanagement methodologieën hebben voor jou geen geheimen, je kan ze zonder problemen toepassen om de volledige cyclus van het project op te volgen.

Als PMO lead coach je alle team- en projectmanagers en breng je structuur in de projectmanagement tools die gebruikt worden. Hiervoor zet je wekelijks meetings op met de projectmanagers, en organiseer je ad hoc rondetafel gesprekken om problemen op te volgen. Je start bovendien nieuwe initiatieven op en volgt ze ook op. Je rapporteert rechtstreeks aan de managing director binnen Kunstmaan.


Denk jij een match te zijn?


Overweeg dan eerst of je jezelf een team van ervaren projectmanagers ziet coachen. Projectmanagement en zijn methodologieën hebben voor jou (bijna) geen geheimen meer. Je hebt ondertussen al enkele strepen verdiend in de technologiesector. Je bent proactief genoeg om zelf initiatieven op te starten, en je hebt voldoende charisma om alle stakeholders rondom jou te kunnen overtuigen. Binnen complexe situaties moet je matuur maar ook diplomatisch kunnen overkomen. Een vergevorderde kennis van het Engels en Nederlands is een must.


Kunstmaan veeleisend? Ja. Maar ook passioneel en joviaal!


Je werkt aan echt uitdagende projecten: innovatieve oplossingen, award-winnende platformen, nieuwe standaarden in verschillende industrieën, digitale oplossingen in een internationale context. Verder krijg je de kans om mee aan de basis te staan van de architectuur en ontwikkeling van enkele disruptieve projecten en hierop jouw eigen stempel te drukken.

Je krijgt naast ‘pree en congé’:

een MacBook,

een mobiele telefoon,

een hospitalisatie- en groepsverzekering,

een gevulde frigo,

dagelijks vers fruit,

sloten versgemalen koffie,

een ruim terras,

heel straffe collega’s waar je veel van gaat leren,

tonnen literatuur (als je graag leest),

snoep,

dito reisjes naar de beste seminaries en opleidingen.


En jawel, je leest het goed. Je kan Kunstmaan, naast ons kantoor op de Philipssite in Leuven, ook terugvinden in Antwerpen in de buurt van het Zuid. Zo is het mogelijk om op beide locaties te werken zolang je maar geen tijd verliest in de file. Voor alle andere momenten zijn we fanatieke Slack en video chat gebruikers om constant in nauw contact te blijven. 


Find a job

Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

Join the Accenture Talent Connection

This is a network of professionals who are interested in challenging, rewarding opportunities offered by Accenture. The Accenture Talent Connection is easy to join and is open to anyone who is interested in discovering more about what we do, how we do it and what makes us different.