Skip to main content Skip to Footer

Job ListingSenior Copywriter @Kunstmaan

Job Location: Location Negotiable

Regional Description: Belgium

Job Number: 00542112

APPLY SAVE THIS JOB

- Job description

Een copydeeënspuier!

 

Over Kunstmaan I Accenture Interactive


Kunstmaan, een agency dat zijn tijd altijd al een cruciale stap voor is geweest, ontstond in 1998 om de toekomst te trotseren. Het werkt hand in hand met bedrijven om sterke merken te ontwikkelen. Wij maken merken die tot het uiterste gaan en die het tempo bepalen in een digitale wereld, waar constante verandering het nieuwe normaal is. Dat doen we door de nieuwste technologie te combineren met creatief en slim design. Op die manier ontwikkelen we doeltreffende communicatie die nauw aansluit bij echte mensen, en leveren we de beste menselijke merkervaringen. Onlangs werden we door de Belgische Effie-organisatie uitgeroepen tot Most Effective Agency of the Year 2017. Het Kunstmaan-werk dat daar bekroond werd, getuigt van onze expertise. Vandaag is Kunstmaan trots om deel uit te maken van Accenture Interactive, 's werelds snelst groeiende human brand experience agency.

Als creatieve copywriter kan je ze niet tegenhouden: de contagious concepten, de oorwormen van headlines en aanstekelijke ideeën spetteren uit je mond en je pen. En die symptomen heb je al enkele jaren, alleen of in een team waarbij je zeker zoveel genialiteiten hebt opgehoest dan de andere creatieveling waarmee je sparde. Zit je nu te knikken? Lees dan verder.

Van Facebook-post tot koepelconcept over e-dm, tv- of radiospot. Je schudt het allemaal uit je pen en het past als het even kan, ook binnen de briefing. En als ‘het’ er niet meteen uitkomt, ga je door tot je het hebt én werkt… net vóór de deadline valt. Je hebt dan ook al minstens 5 jaar ervaring.

Bij Kunstmaan houden we van een origineel idee. We stuwen elkaar in de richting van passende antwoorden op ingewikkelde problemen. Above, below, through en allerlei andere dingen met lines. Samen de handen vuil maken en sleutelen aan briljante vondsten? Dat hoort erbij! We zijn trots op ons team.

Kunstmaan veeleisend? Ja. Maar ook passioneel en joviaal!

 

Communicatie is complex en in voortdurende en snelle ontwikkeling. Kunstmaan is digital native en brengt dat samen in communicatief sterke, creatieve en technische oplossingen. Elke dag opnieuw, steekt een groot gemotiveerd team de handen uit de mouwen om de communicatiedoelstellingen van onze klanten waar te maken.

Je krijgt naast ‘pree en congé’:

·        een MacBook Pro,

·        een mobiele telefoon,

·        een hospitalisatie- en groepsverzekering,

·        een gevulde frigo,

·        dagelijks vers fruit,

·        sloten versgemalen koffie,

·        een ruim terras,

·        heel straffe collega’s waar je veel van gaat leren,

·        tonnen literatuur (als je graag leest),

·        snoep,

·        dito reisjes naar de beste seminaries en opleidingen.

In Leuven of Antwerpen?

En jawel, je leest het goed. Je kan Kunstmaan, naast ons kantoor op de Philipssite in Leuven, ook terugvinden in Antwerpen in de buurt van het Zuid. Zo is het mogelijk om op beide locaties te werken zolang je maar geen tijd verliest in de file. Voor alle andere momenten zijn we fanatieke Slack en video chat gebruikers om constant in nauw contact te blijven. 

Ready to join us?

 

Find a job

Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

Join the Accenture Talent Connection

This is a network of professionals who are interested in challenging, rewarding opportunities offered by Accenture. The Accenture Talent Connection is easy to join and is open to anyone who is interested in discovering more about what we do, how we do it and what makes us different.