Skip to main content Skip to Footer

Job ListingSenior Brand Designer @Kunstmaan

Job Location: Location Negotiable

Regional Description: Belgium

Job Number: 00542094

APPLY SAVE THIS JOB

- Job description

Over Kunstmaan I Accenture Interactive


Kunstmaan, een agency dat zijn tijd altijd al een cruciale stap voor is geweest, ontstond in 1998 om de toekomst te trotseren. Het werkt hand in hand met bedrijven om sterke merken te ontwikkelen. Wij maken merken die tot het uiterste gaan en die het tempo bepalen in een digitale wereld, waar constante verandering het nieuwe normaal is. Dat doen we door de nieuwste technologie te combineren met creatief en slim design. Op die manier ontwikkelen we doeltreffende communicatie die nauw aansluit bij echte mensen, en leveren we de beste menselijke merkervaringen. Onlangs werden we door de Belgische Effie-organisatie uitgeroepen tot Most Effective Agency of the Year 2017. Het Kunstmaan-werk dat daar bekroond werd, getuigt van onze expertise. Vandaag is Kunstmaan trots om deel uit te maken van Accenture Interactive, 's werelds snelst groeiende human brand experience agency.

Je hebt Brand Designers en Kunstmaan Brand Designers. De eerste soort levert prima werk, de tweede soort ook, maar die bijt passioneel door tot een merk en zijn boodschap echt tot leven komen.


Naar zo’n doorbijter zijn we op zoek, iemand die op hoog niveau met andere designers, creatieven en strategen kan samenwerken, schaamteloos perfectionistisch is, maar ook af en toe zijn of haar ego even op ‘off’ kan zetten. Iemand die branding & graphic design ademt, eet en drinkt. Mateloos bovendien, want een grote workload en een hoge tijdsdruk schrikken je niet af. Je bent bezeten, bezield, gepassioneerd en oeverloos getalenteerd. En je hebt een flinke dosis rationeel en strategisch inzicht. Voila, dadist.

Of toch niet...

·        je kan een strategische briefing omzetten naar een visuele identiteit van een merk, of vertalen naar het verhaal dat een merk wil overbrengen.

·        je begrijpt meteen hoe merken praten en weet onder de huid te kruipen van de klant

·        je inspireert en motiveert mensen rondom je, maar blijft bereid om bij te leren

·        je legt de lat hoog, hoger, hoogst… en daagt collega’s uit om ook op dat niveau te werken

·        je bent verantwoordelijk voor het creëren en presenteren van uiteenlopende projecten

·        je werkt klant- en oplossingsgericht

·        je bent een expert in Adobe Creative Suite

·        je hebt minimum 7 jaar relevante ervaring en een portfolio dat dit makkelijk aantoont

 

Kunstmaan veeleisend? Ja. Maar ook passioneel en joviaal!

Je werkt aan echt uitdagende projecten: award-winnende platformen, nieuwe standaarden in verschillende industrieën, digitale oplossingen in een internationale context.

Je krijgt naast ‘pree en congé’:

·        een MacBook,

·        een mobiele telefoon,

·        een hospitalisatie- en groepsverzekering,

·        een gevulde frigo,

·        dagelijks vers fruit,

·        sloten versgemalen koffie,

·        een ruim terras,

·        heel straffe collega’s waar je veel van gaat leren,

·        tonnen literatuur (als je graag leest),

·        snoep,

·        dito reisjes naar de beste seminaries en opleidingen.

En jawel, je leest het goed. Je kan Kunstmaan, naast ons kantoor op de Philipssite in Leuven, ook terugvinden in Antwerpen in de buurt van het Zuid. Zo is het mogelijk om op beide locaties te werken zolang je maar geen tijd verliest in de file. Voor alle andere momenten zijn we fanatieke Slack en video chat gebruikers om constant in nauw contact te blijven. 

Ready to join us?

 

Find a job

Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

Join the Accenture Talent Connection

This is a network of professionals who are interested in challenging, rewarding opportunities offered by Accenture. The Accenture Talent Connection is easy to join and is open to anyone who is interested in discovering more about what we do, how we do it and what makes us different.