Skip to main content Skip to Footer

Job ListingFrontend Developer @Kunstmaan - Leuven/Antwerpen

Job Location: Location Negotiable

Regional Description: Belgium

Job Number: 00541756

APPLY SAVE THIS JOB

- Job description

Ben jij een pareltje van een frontend/javascript developer die een job zoekt in Leuven of in Antwerpen? Dan roepen wij in koor ‘kom, kom, kom, kom...’. En wat later ook ‘vertrek, vertrek, vertrek...’ bijvoorbeeld naar CSS/JSConf EU of naar Fronteers. Want we willen graag een straffe frontender, maar nog liever de strafste. We blijven dus continue open staan voor getalenteerde mensen.

 

Over Kunstmaan I Accenture Interactive


Kunstmaan, een agency dat zijn tijd altijd al een cruciale stap voor is geweest, ontstond in 1998 om de toekomst te trotseren. Het werkt hand in hand met bedrijven om sterke merken te ontwikkelen. Wij maken merken die tot het uiterste gaan en die het tempo bepalen in een digitale wereld, waar constante verandering het nieuwe normaal is. Dat doen we door de nieuwste technologie te combineren met creatief en slim design. Op die manier ontwikkelen we doeltreffende communicatie die nauw aansluit bij echte mensen, en leveren we de beste menselijke merkervaringen. Onlangs werden we door de Belgische Effie-organisatie uitgeroepen tot Most Effective Agency of the Year 2017. Het Kunstmaan-werk dat daar bekroond werd, getuigt van onze expertise. Vandaag is Kunstmaan trots om deel uit te maken van Accenture Interactive, 's werelds snelst groeiende human brand experience agency.


Bij Kunstmaan is een frontend developer meer dan iemand die wat skills in de vingers heeft. We willen een frontender die zijn/haar stempel op een project drukt, iemand die bezeten is door kwaliteit, met een aangeboren drive naar verbetering, een onstuitbaar enthousiasme en een onverzadigbare drang naar kennisverwerving. Een frontender pur sang, quoi.

·        vind je blindelings je weg in de knappe content management systemen en client-side applicaties van de platformen en websites die we bedenken en bouwen.

·        werk je in HTML, SASS en Twig en ook met Gulp, Git, Node/NPM, Webpack/jspm.

·        heb je ook sterke Javascript kennis en ervaring met frameworks als AngularJS, React,...

·        speur je het internet af naar ‘the next big thing’ en krijg je de kans om dit te onderzoeken en in projecten om te zetten.

·        werk je graag in team aan de keukentafel of in een warroom, in elk stadium van een project, van strategie over design tot ontwikkeling.

·        werk je op een agile manier met een gemotiveerde scrum master (onze digital project manager) ter ondersteuning

·        heb je jaren ervaring, of als beginner tonnen goesting, een brede interesse en een tof karakter waardoor iedereen bij Kunstmaan je voor elk project in zijn team wil.

Kunstmaan veeleisend? Ja. Maar ook passioneel en joviaal!

Je werkt aan echt uitdagende projecten: award-winnende platformen, nieuwe standaarden in verschillende industrieën, digitale oplossingen in een internationale context.

Je krijgt naast ‘pree en congé’:

·        een MacBook Pro,

·        een mobiele telefoon,

·        een hospitalisatie- en groepsverzekering,

·        een gevulde frigo,

·        dagelijks vers fruit,

·        sloten versgemalen koffie,

·        een ruim terras,

·        heel straffe collega’s waar je veel van gaat leren,

·        tonnen literatuur (als je graag leest),

·        snoep,

·        dito reisjes naar de beste seminaries en opleidingen.

En jawel, je leest het goed. Je kan Kunstmaan, naast ons kantoor op de Philipssite in Leuven, ook terugvinden in Antwerpen in de buurt van het Zuid. Zo is het mogelijk om op beide locaties te werken zolang je maar geen tijd verliest in de file. Voor alle andere momenten zijn we fanatieke Slack en video chat gebruikers om constant in nauw contact te blijven. 

Ready to join us?

 

Find a job

Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

Join the Accenture Talent Connection

This is a network of professionals who are interested in challenging, rewarding opportunities offered by Accenture. The Accenture Talent Connection is easy to join and is open to anyone who is interested in discovering more about what we do, how we do it and what makes us different.