Skip to main content Skip to Footer

Job ListingFull-Stack Developer @Kunstmaan - Leuven/Antwerpen

Job Location: Location Negotiable

Regional Description: Belgium

Job Number: 00541754

APPLY SAVE THIS JOB

- Job description

Over Kunstmaan I Accenture Interactive


Kunstmaan, een agency dat zijn tijd altijd al een cruciale stap voor is geweest, ontstond in 1998 om de toekomst te trotseren. Het werkt hand in hand met bedrijven om sterke merken te ontwikkelen. Wij maken merken die tot het uiterste gaan en die het tempo bepalen in een digitale wereld, waar constante verandering het nieuwe normaal is. Dat doen we door de nieuwste technologie te combineren met creatief en slim design. Op die manier ontwikkelen we doeltreffende communicatie die nauw aansluit bij echte mensen, en leveren we de beste menselijke merkervaringen. Onlangs werden we door de Belgische Effie-organisatie uitgeroepen tot Most Effective Agency of the Year 2017. Het Kunstmaan-werk dat daar bekroond werd, getuigt van onze expertise. Vandaag is Kunstmaan trots om deel uit te maken van Accenture Interactive, 's werelds snelst groeiende human brand experience agency.

 

Onze klanten hebben grootse plannen voor de toekomst en staan voor complexe digitale uitdagingen. Bij Kunstmaan bouwen we op onze mensen, op hun ervaring, skills en teamspirit, om deze uitdagingen aan te gaan, en dat doen we met een bruisend enthousiasme en, als we zo vrij mogen zijn, met veel succes. Zowel in Leuven als in Antwerpen.

Momenteel zijn we actief bezig met de verdere uitbouw van ons expertisedomein ‘Innovatieve Technologieën’. Hierbinnen ligt de focus vooreerst op Blockchain & zijn toepassingen, maar verder ook op augmented & virtual reality, chatbots, ea.

Aangezien we binnen België vooraan staan betreffende Blockchain, vinden meer en meer klanten ons om samen met hen relevante Proof of Concepts binnen deze technologie uit te werken.

Om een extra boost te geven aan de nodige research en het uitwerken van interessante use cases, maar ook voor de effectieve software ontwikkeling ervan, zijn we op zoek naar versterking. Ben je bezeten door innovatie, dynamisch, en heb je beide skills in jou, dan is dit je kans!

 Wat verwachten we van jou?

·        Je bent een denken en een doener, iemand met zowel theoretisch inzicht, als praktische kennis, van algoritmes en datastucturen, en software ontwikkeling in het algemeen

·        Je hebt een sterke Javascritp/Node.js kennis en ervaring met concepten zoals React.js, Redux, ES6, Rabbitmq,…

·        Je hebt ervaring met het ontwikkelen en gebruiken van API's met verschillende best practices in het achterhoofd

·        Technologieën zoals blockchain, machine learning, chatbots,  cryptografie, ... schrikken je niet af. Kennis hiervan is een pluspunt

·        Ambitie, gedrevenheid & lef! Je bent niet bang voor iets nieuws (’the next big thing’) en wat je niet kent wil je graag en snel leren

·        Je staat mee in om ‘innovatie’ binnen Kunstmaan (en onze klanten) te begeleiden & uit te dragen (eg publiceert op blogs,..)

 

Kunstmaan veeleisend? Ja. Maar ook passioneel en joviaal!

 

Je werkt aan echt uitdagende projecten: innovatieve oplossingen, award-winnende platformen, nieuwe standaarden in verschillende industrieën, digitale oplossingen in een internationale context. Verder krijg je de kans om mee aan de basis te staan van de architectuur en ontwikkeling van enkele disruptieve projecten en hierop jouw eigen stempel te drukken.

Je krijgt naast ‘pree en congé’:

 

·              een MacBook Pro,

·        een mobiele telefoon,

·        een hospitalisatie- en groepsverzekering,

·        een gevulde frigo,

·        dagelijks vers fruit,

·        sloten versgemalen koffie,

·        een ruim terras,

·        heel straffe collega’s waar je veel van gaat leren,

·        tonnen literatuur (als je graag leest),

·        snoep,

·        dito reisjes naar de beste seminaries en opleidingen.

 

En jawel, je leest het goed. Je kan Kunstmaan, naast ons kantoor op de Philipssite in Leuven, ook terugvinden in Antwerpen in de buurt van het Zuid. Zo is het mogelijk om op beide locaties te werken zolang je maar geen tijd verliest in de file. Voor alle andere momenten zijn we fanatieke Slack en video chat gebruikers om constant in nauw contact te blijven. 

Ready to join us?

Find a job

Start your search here: Enter job title, skill, experience level or city

Join the Accenture Talent Connection

This is a network of professionals who are interested in challenging, rewarding opportunities offered by Accenture. The Accenture Talent Connection is easy to join and is open to anyone who is interested in discovering more about what we do, how we do it and what makes us different.