Wat zeggen huidige en voormalige stagiairs?
Elise Asscheman

Elise maakte deel uit van het Innovation Awards team 2010. Zij studeert Innovation Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

“De combinatie van een stage en afstuderen bij Accenture was erg prettig. Het fijne is dat ik mij tijdens het eerste deel van mijn stage volledig kon richten op de Innovation Awards. Ik wist dat ik daarna nog voldoende tijd zou krijgen om aan mijn scriptie te werken. Daarin laat Accenture je ook volledig vrij, waardoor ik een onderwerp heb kunnen kiezen wat mij echt interesseert. Er is bij Accenture een toegankelijke sfeer en er is veel open communicatie. Daardoor heb ik een breed netwerk kunnen opbouwen. Veel collega’s binnen Accenture waren erg enthousiast over de Innovation Awards en wilden graag meewerken. Hetzelfde geldt voor de juryleden met wie ik veel te maken had omdat ik verantwoordelijk was voor de jurymeetings.”
Michael Charnley

Michael maakte deel uit van het Innovation Awards team van 2009. Hij studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam waar hij de Master Management of Innovation volgde. Sinds september 2010 werkt Michael bij de Communications & High Tech groep van Accenture.

“Wat deze stage zo leuk maakt, is de dagelijkse samenwerking met het team van 4 stagiairs en een aantal consultants van Accenture. Zo is het uiteraard gezellig, maar leer je ook nog eens veel van elkaar. Naast de uitreiking van de Innovation Awards dat voor iedereen een hoogtepunt is, vond ik het heel interessant om het juryproces op te zetten en mee te maken. Vooral de verschillende discussies en meningen van innovatie- en industrie-experts zijn interessant en staan vaak in tegengestelde richting van wat je in je studie leert! Na de Innovation Awards stage schreef ik mijn afstudeeronderzoek in opdracht van Accenture. Als jij je beeld van innovatie wilt verbreden, in een gedreven team wil werken en veel wil leren dan is de Innovation Awards stage iets voor jou!”
Hossei Sangarkhail

Hossei maakte deel uit van het Innovation Awards team van 2009. Zij studeerde Bedrijfskunde aan de Eramus Universiteit in Rotterdam.

“Het was een hele fijne tijd omdat wij, begeleid door ervaren collega’s, de verantwoordelijkheid kregen om leuke maar vooral innovatieve ideeën van Nederland aan het publiek te mogen voorstellen. De stage was voor mij een eyeopener. Ik had er nooit bij stilgestaan hoeveel innovaties er in Nederland zijn! Als je aan de Innovation Awards meewerkt, krijg je al die concepten en ideeën onder ogen. Zoveel jonge bedrijven die vernieuwend bezig zijn en vaak ook echt goed bezig zijn. Ik heb bijvoorbeeld een iPhone en veel van de apps die ik nu heb, ken ik door deze stage. Niet elke innovatie wordt natuurlijk een groot succes, maar de jonge ondernemers waren hoe dan ook inspirerend. Daarnaast konden wij ze helpen aan meer naamsbekendheid. Dat vind ik het goede aan de Innovation Awards en ik ben trots dat ik eraan heb mogen meewerken!”
Zinzi van der Aar

Zinzi maakte onderdeel uit van het Innovation Awards team voor 2011. Zij studeert Bestuur en Organisatiewetenschappen op de Vrije Universiteit in Amsterdam.

“De reden dat ik voor deze stage gekozen heb, is dat ik na drie jaar studie heel graag wat praktijkkennis wilde opdoen. Ik heb veel gezellige baantjes gehad, maar deze baantjes waren niet echt handig voor later. Nu heb ik in een paar weken al meer geleerd wat ik later kan gebruiken, dan in een jaar in een restaurant. Accenture was mij al in het eerste jaar van mijn studie opgevallen en ik voel me dan ook echt een geluksvogel dat ik hier een stage heb gevonden.
Het is een leuke werkgever, met veel leuke jonge collega’s en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Iedereen wil me graag helpen, maar tegelijkertijd krijg ik ook veel vrijheid om mijn eigen ding te doen en die combinatie is ideaal. Verder ben ik erg blij dat ik aan zoiets tofs als de Innovation Awards mag meewerken.”
Kristel Kooij

Kristel maakte deel uit van het Innovation Awards team van 2008. Zij studeerde Strategie & Innovatie aan de VU. Op dit moment roeit zij op topniveau en combineert zij dit met een bijbaan.

“Het was erg leuk om tijdens mijn stage nauw betrokken te zijn geweest bij het organiseren en neerzetten van de Innovation Awards. Iedereen staat open om je informatie te geven en je te helpen. De Innovation Awards draaien om interactie en netwerken. Een flinke uitdaging, maar je staat er niet alleen voor. Binnen het team van stagiairs heb ik mij goed kunnen ontwikkelen. Buiten het wij-gevoel en de organisatie van de Innovation Awards heb ik qua afstuderen ook voordelen uit de stage gehaald. Naast de Innovation Awards deed ik vanuit mijn studie onderzoek naar de innovatieslagkracht van gevestigde bedrijven t.o.v. innovatie start-ups. Andere voordelen van deze stage waren dat ik een kijkje kon nemen in de keuken van een grote consultancy bedrijf, het meedraaien met het overige team, verantwoordelijkheid hebben en de goede faciliteiten. De locatie op de Zuidas, de wekelijkse vrijdagmiddag borrel en zelfs de stagevergoeding waren ook zeker geen nadeel.”
Harmen Lewin

Harmen was stagiair bij de allereerste Innovation Awards in 2007. Ondertussen werkt hij alweer jaren voor de Strategie praktijk binnen Accenture.

“De stage was voor mij een vliegende start binnen Accenture. Ik was al bekend met de mensen, met het werkpakket en met de cultuur. Daarnaast wist ik al zeker dat ik bij Accenture wilde werken! Nog steeds vind ik Accenture een heerlijke werkplek. Er heerst een open cultuur; het kan zomaar gebeuren dat je als stagiair naast een Senior Executive zit of meetings hebt met managers. Accenture is één groot team. Je kunt je vrij voelen om creatief te zijn en te sparren met je collega’s. In het team met stagiairs was dit ook zeker het geval. Er was sprake van echt teamwork, maar tegelijkertijd had iedereen duidelijk zijn eigen taak. Dat werkte prettig.”


StageplaatsenBinnen de verschillende industriegroepen van Accenture die de Innovation Awards organiseren bieden we diverse stageplaatsen. De verschillende stageplaatsen die nu openstaan vind je hier (kies onder ervaringsniveau voor ‘stages’).

Wil je meer weten over stages bij de Accenture Innovation Awards? Neem dan contact op met Claire Receveur (Recruiter) via 020-4938383 of jobs.nl@accenture.com.

Wat zeggen huidige en voormalige stagiairs? 
Innovation Awards 2011 Testimonials
Innovation Awards 2011 Testimonials
No  No 
   
By using this site you agree that we can place cookies on your device. See our privacy policy for details.