Stages bij de Accenture Innovation Awards

Ben je op zoek naar een uitdagende stage? Accenture biedt ambitieuze academische studenten de mogelijkheid om mee te werken aan de verdere ontwikkeling en organisatie van de Accenture Innovation Awards. Lees hier over de mogelijkheden en solliciteer direct online.

Wat zijn de Accenture Innovation Awards?

Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven te huldigen die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie, hen bij elkaar te brengen ter verdere stimulatie en om innovatie in Nederland in kaart te brengen. Vakjury’s beoordelen de concepten op innovativiteit, succes en potentie. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Accenture Innovation Awards seminars. Meer weten over de verschillende Innovation Awards? Kijk op www.innovation-awards.nl.

Wat levert het jou op?

Als stagiair ben je onderdeel van een vernieuwend project, krijg je goede begeleiding van een team met ervaren consultants, kom je in contact met grote organisaties en doe je ervaring op binnen een groot, internationaal consultancykantoor. Je ontvangt bovendien een stagevergoeding en krijgt een laptop tot je beschikking. Ook heb je de mogelijkheid om af te studeren met een begeleider van Accenture.

Wat zeggen voormalige en huidige stagiairs?

De afgelopen jaren hebben verschillende studenten succesvol een stage bij de Innovation Awards van Accenture vervuld. Lees hier hun ervaringen.

Stageplaatsen

Binnen de verschillende industriegroepen van Accenture die de Innovation Awards organiseren bieden we diverse stageplaatsen. De verschillende stageplaatsen die nu openstaan vind je hier (kies onder ervaringsniveau voor ‘stages’).

Wil je meer weten over stages bij de Accenture Innovation Awards? Neem dan contact op met Claire Receveur (Recruiter) via 020-4938383 of jobs.nl@accenture.com.

Over Accenture

Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezighoudt met consulting, technology services en outsourcing. Met meer dan 236.000 medewerkers, waarvan 2.400 in Nederland, bedienen we klanten in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high performance organisaties te worden. Dit doen we door een combinatie van bewezen ervaring en uitgebreide vaardigheden in alle bedrijfstakken en bedrijfsfuncties. Daarnaast doen we diepgaand onderzoek onder de meest succesvolle bedrijven in de wereld. De mondiale omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2011, bedroeg 25,5 miljard Amerikaanse dollar.

Wil je meer weten over werken bij Accenture? Bezoek onze carrièrewebsite, lees het Accenture Careers Blog of volg ons via Facebook.

Stages bij de Accenture Innovation Awards 
Innovation Awards 2011 Stages Inleiding
Innovation Awards 2011 Stages Inleiding
No  No 
   
By using this site you agree that we can place cookies on your device. See our privacy policy for details.